درد فیله کمر
درد فیله کمر ,درد فیله کمر,علت درد فیله کمر,درمان درد فیله کمر,درد فیله های کمر,درد عضله فیله کمر,رفع درد فیله کمر,درد در ناحیه فیله کمر,علت درد در فیله کمر,دلیل درد فیله کمر,درمان درد فیله کمر,علت درد فیله کمر,درد شدید فیله کمر,علت درد در ناحیه فیله کمر,علت درد فیله های کمر,راه درمان درد فیله کمر
توضیحاتی در مورد درد فیله کمر
درد در قسمت پایینی کمر عبارت است درد در قسمت پایینی کمر معمولاً ناشی از گرفتگی عضلانی . این درد اغلب با سیاتیک (دردی که از کمر به باسن و از آنجا به پا تیر می کشد) همراه است . شروع درد ممکن است بلافاصله پس از یک فعالیت سنگین یا وارد شدن ضربه باشد، یا اینکه چند ساعت بعد باشد. علایم به صورت یک چرخه یکدیگر را تشدید می کنند. اول اسپاسم عضلانی رخ می دهد که ایجاد درد می کند، و درد نیز باعث بیشتر شدن اسپاسم عضلانی می شود.علائم گرفتگی کمر شامل ایجاد درد ناگهانی به خصوص در ناحیه پایین کمر در هنگام هل دادن، کشیدن یا چرخش است. بعضی افراد دچار گرفتگی کمر، می توانند به فعالیت خود برای چند ساعت ادامه دهند، اما انجام این کار به مدت طولانی امکان پذیر نیست. در این شرایط آسیب دیدگی باعث خون ریزی عضلات می شود و این خون ریزی پارگی ایجاد شده در تاندون ها و عضلات را بیشتر می کند. در اکثر موارد، بهتر است این افراد به راحتی به پشت دراز کشیده و زانوهای خود را خم نمایند و در این حالت کمر و ستون فقرات خود را به سمت بالا انحنا دهند.
رفع درد فیله کمر
از انجام فعالیت های سنگین تا ۶ هفته خودداری کنید.پس از التیام ضایعه ، در پیش گرفتن یک برنامه وزشی منظم می تواند در پیشگیری از آسیب مجدد کمک کننده باشد.در صورت مشاهده علائم زیر با پزشک ملاقات نمایید: هنگامی که از درمان های خانگی خشکی کمر استفاده کرده اید و نتایج این درمان ها برای شما موثر نبوده است. گرفتگی یا درد به صورت گاه و بی گاه در عضلات کمر احساس شود. این شرایط می تواند نشان دهنده ایجاد مشکلات جدی تر برای فرد باشد. درد به خاطر وارد شدن ضربه یا افتادن برای فرد ایجاد شده باشد. هنگامی که با ضعف، عرق کردن، درد شکم، تب، استفراغ یا حالت تهوع مواجه شدید. هنگامی که پا، ران، ناحیه مقعد یا نواحی اطراف آن دچار بی حسی یا درد شود. هنگامی که کاهش وزن غیر قابل توجیه داشته باشید. هنگامی که درد برای مدت بیش از دو هفته دوام داشته یا مقدار آن شدید یا یکنواخت باشد. هنگامی که سابقه پزشکی شما شامل ابتلا به بیماری هایی مثل اعتیاد به مواد مخدر، سرطان یا پوکی استخوان باشد.
علت درد فیله کمر
خشکی و انعطاف پذیری کمر,علل,فعالیت بدنی همراه با فشار, یا بلندکردن جسم سنگین,ضربه یا سقوط شدید,مشکلات ستون فقرات در کمر,عفونت ها,دیسک کمر,مشکل در عصب,پوکی استخوان,تومورها,اسپوندیلوز (خشک و انعطاف ناپذیر شدن ستون فقرات ),مشکل مادرزادی در کمر,زایمان,توجه داشته باشید که اغلب علت واضحی وجود ندارد.
درمان درد فیله کمر
ورزش برای قوی کردن عضلات قسمت پایینی کمر,یادگیری طریقه صحیح بلندکردن اشیای سنگین,درست نشستن,حمایت مناسب از کمر به هنگام درازکشیدن در رختخواب,اگر چاق هستید، وزن خود را کمک کنید,کفش مناسب بپوشید,در صورت لزوم از وسایل مخصوص حمایت از کمر استفاده کنید.توقف فعالیت ها: حتی اگر گرفتگی کمر شما شدید نیست، مهم است که بلافاصله فعالیت هایی که باعث ایجاد این گرفتگی شده متوقف شوند. در این حالت شما می توانید ناحیه مورد نظر را برای کاهش گرفتگی مالش یا ماساژ دهید.هنگام که شما با یک آسیب دیدگی مواجه می شوید، ممکن است جریان خون یا ورم ایجاد شده باعث ایجاد درد در ناحیه مورد نظر شده باشد. در این حالت می توان با استفاده از کمپرس آب سرد این علائم را در اولین مرتبه ایجاد گرفتگی کاهش داد. به هر حال در دفعات بعدی وارد شدن آسیب، لازم است ابتدا از کمپرس آب گرم قبل از کمپرس آب سرد استفاده شود. در این زمان لازم است یخ برای مدت 15 دقیقه در هر دو ساعت در طول اولین روز وارد شدن آسیب بر روی محل قرار گیرد.تمام انواع گرما می توانند باعث کاهش درد شوند، اما دستیابی به بهترین نتایج با استفاده از رطوبت گرم امکان پذیر است. در واقع گرما می تواند باعث آزاد شدن عضلات دچار گرفتگی شود و همواره لازم است از گرما درمانی پس از کمپرس سرد استفاده شود. در صورتی که شما تمایلی به خارج شدن از خانه و خرید یک دستگاه گرما ساز مرطوب ندارید، می توانید از یک کیسه آب گرم یا یک حوله خیسانده شده در آب گرم برای این کار استفاده کنید. علاوه بر این به این منظور می توان از حمام یا وان آب گرم نیز استفاده کرد. در این حالت لازم است رطوبت گرم در حدود 15 دقیقه در هر چهار ساعت بر روی محل آسیب دیدگی قرار گیرد تا به این ترتیب گرفتگی ایجاد شده در عضلات بر طرف شود. توجه داشته باشید که در بعضی موارد خاص افراد ممکن است با افزایش درد در هنگام استفاده از کمپرس گرم مواجه شوند. در صورت مشاهده این شرایط، بلافاصله استفاده از این روش را متوقف کرده و فقط از کمپرس آب سرد استفاده نمایید.
علت درد در ناحیه فیله کمر
عوامل خطر بیومکانیک,شغل های مستلزم پشت میز نشینی,باغبانی و سایر کارهای مشابه (مزرعه داری و غیره ),شرکت در فعالیت های ورزشی و نرمشی ، به خصوص اگر به طور نامنظم باشد.,چاقی
درد در ناحیه فیله کمر
درد ممکن است مداوم باشد، یا تنها زمانی رخ دهد که بدن در وضعیت خاصی قرار گیرد. امکان دارد درد با سرفه یا عطسه ، خم شدن ، یا چرخاندن بدن بدتر شود.اکثر افرادی که به گرفتگی کمر دچار می شوند، به سختی می توانند از این مشکل خلاص شوند. به هر حال قرار گرفتن در بعضی موقعیت ها می تواند راحتی بیشتری را در مقایسه با سایر حالت ها برای شما ایجاد کند که همه این وضعیت ها شامل بالا بردن پاها است. برای مثال از این وضعیت ها می توان از موارد زیر نام برد: بالاتر قرار دان زانوها از سطح لگن قرار دادن کف پا بر روی یک چهار پایه در هنگام نشستن قرار دادن پاها بر روی بالش های اضافی برای بالا بردن آنها دراز کشیدن بر روی یک رخت خواب سفت یا استراحت دادن با پاها با قرار دادن آنها بر روی یک صندلی. هنگام قرار گرفتن در این حالت زانوها زاویه 90 درجه پیدا می کنند.
رژیم غذایی و درد عضله فیله کمر
هیچ رژیم خاصی توصیه نمی شود. البته اگر چاقی وجود داشته باشد، توصیه می شود رژیم لاغری گرفته شود.در این شرایط به پزشک خود مراجعه نمایید.اگر شما یا یکی از اعضای خانواده تان دچار درد خفیف در قسمت پایین کمر خود هستید که علی رغم خوددرمانی ، حداقل ۴-۳ روز است که ادامه دارد.
درد فیله های کمر
به دلیل خشکی عضلات ساق پا و یا اختلالات بیومکانیکی مانند پروناسیون (شکل 2، پا کف پای صاف) و یا قوس زیاد کف پا رخ میدهد و یا برای کسانی که از کفش نامناسب استفاده میکنند.
علت درد در فیله کمر
گرفتگی کمر به صورت عکس العمل انقباضی در عضلات کمر ایجاد می شود و این شرایط را بطور خاص می توان در قسمت پایین کمر مشاهده کرد. گرفتگی عضلات و درد شدید می تواند به خاطر التهاب یا آسیب دیدگی اعصاب، رباط ها یا عضلات ناحیه کمر ایجاد شود. اکثر افرادی که از گرفتگی کمر رنج می برند، با درد شدید عضلات و سفت شدن آنها و نیز کشیدگی عضلات یا گره خوردن آنها مواجه می شوند. در اکثر موارد، این واکنش انقباضی عضلات بلافاصله پس از یک آسیب دیدگی ایجاد می شود، اما می تواند برای چند ساعت یا چند روز دوام و ماندگاری داشته باشد. شایعترین علت درد ساق پا ، فعالیتهای مکرر و یا طولانی مدت است که بر روی تنوپریوستوم فشار و تنش وارد میسازد. این فشار به طور معمول با راه رفتن بیش از حد، دویدن و یا فعالیتهای پرشی رخ میدهد و اغلب در دوندهها و فوتبالیستها دیده میشود.
دلیل درد فیله کمر
در اکثر موارد، گرفتگی کمر به خاطر کشیدگی یا التهاب عضله، حساسیت و آسیب دیدگی آن ایجاد می شود. در این حالت هر نیروی قوی می تواند باعث پاره شدن تاندون ها و عضلات در ناحیه پایین کمر شود. این شرایط معمولاً در نتیجه انجام فعالیت های ورزشی خاص شامل هل دادن، کشیدن، یا حرکت های چرخشی سریع ایجاد می شود و این مشکل را بطور خاص هنگام انجام ورزش هایی مثل گلف، بسکتبال، فوتبال و لیفت وزنه می توان مشاهده کرد. بعضی افراد با ریسک بالاتر گرفتگی کمر در مقایسه با سایرین مواجه هستند. در این حالت فاکتورهای ریسک می تواند شامل ضعیف شدن عضلات شکم، ضعیف شدن عضلات ستون فقرات یا عدم انعطاف پذیری آنها، سفت شدن عضله زرد پی، انحنای ستون فقرات به سمت جلو، ضعیف شدن عضلات کمر (به خاطر شرایطی مثل تشکیل تومور، تنگ شدن کانال نخاعی، پارگی دیسک، اسپوندیلولیستزیس، اسپوندیلولیزیس و آرتروز) یا تیلت غیر عادی لگن به سمت جلو باشد.
پیشگیری از درد فیله کمر
آزمایشات تشخیصی ممکن است شامل آزمایش خون برای بررسی وجود بیماری زمینه ساز، عکس ساده از ستون فقرات ، سی تی اسکن ، یا ام .آر.آی باشند. استراحت در رختخواب برای ۲۴ ساعت اول . استراحت در رختخواب به مدت طولانی تر بستگی به شدت بیماری دارد. تحقیقات اخیر نشان داده اند که برای مشکلات کمر، فعال ماندن بهتر از استراحت طولانی مدت در رختخواب است . از تشک سفت استفاده کنید (در صورت لزوم ، یک تخته زیر تشک خود بگذارید).گذاشتن کیسه یخ یا انجام ماساژ سرد، یا گذاشتن حوله گرم یا شیشه آب گرم ، روی ناحیه ای که درد دارد.
درد فیله کمر و ماساژ
ماساژ نیز می تواند کمک کننده باشد. فرد ماساژ دهنده باید آموزش دیده باشد وگرنه ماساژ به جای این که کمک کننده باشد، وضع را بدتر خواهد کرد.استفاده از وسیله مخصوص حمایت از کمر,درمان های دیگری نیز بسته به درجه آسیب وجود دارند، مثلاً جراحی (اگر دیسک دچار مشکل شده باشد)، تحریک الکتریکی عصب ، طب سوزنی ، کفش های مخصوص ، و غیره .استراحت: استراحت یک عامل کلیدی برای بهبود سریع تر آسیب های وارد شده به عضلات است. اگر آسیب دیدگی عضلات باعث گرفتگی کمر شده باشد، نیاز است که بیمار برای مدت دو یا سه روز استراحت کند. در زمان استراحت، از انجام بعضی فعالیت های خاص همچون راه رفتن آرام و ملایم مطمئن شوید. در صورتی که این کار را انجام ندهید، عضلات شما ممکن است سفت شده یا خشک شوند. به هر حال در هنگام حرکت، لازم است از خم شدن یا چرخش کمر خودداری کنید، زیرا انجام این کار می تواند باعث افزایش گرفتگی عضلات کمر شود.
درد فیله کمر و داروها
داروهایی مثل آسپیرین یا استامینوفن برای رفع دردهای خفیف,امکان دارد داروی ضددرد قوی تر یا شل کننده عضلانی تجویز شود.
درد شدید فیله کمر
اگر دچار علایم جدید و غیرقابل کنترل شده اید. توجه داشته باشید که داروهای مورد استفاده در درمان ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشند.