استریچ اویل

استریچ اویل

استریچ اویل

استریچ اویل

درمان فوری سرفه شدید

درمان فوری سرفه شدید

 درمان فوری سرفه شدید ،درمان فوری سرفه شدید کودکان،درمان فوری سرفه شدید کودک،درمان فوری سرفه شدید خشک،درمان سریع سرفه شدید،درمان سریع سرفه شدید کودکان،درمان فوری سرفه شدید،درمان سریع سرفه شدید خشک،درمان فوری سرفه های شدید،درمان سریع سرفه شدید،درمان فوری سرفه های شدید کودکان،درمان سریع سرفه های شدید کودکان،درمان سریع سرفه شدید کودک

درمان فوری سرفه شدید ، درمان فوری سرفه شدید کودکان ، درمان فوری سرفه شدید خشک

درمان فوری سرفه شدید

سرفه طولانی می‌تواند سبب شود که کاملا احساس درماندگی داشته باشید، و احتمالا دوست دارید هرچه سریع‌تر از شر آن خلاص شوید. این مشکل عارضه‌ی جانبی سرماخوردگی و آنفلوآنزا است، اما ممکن است به علت آلرژی، آسم، ریفلاکس اسید، هوای خشک، سیگار کشیدن و حتی برخی از داروها نیز رخ بدهد. خوشبختانه، راه‌های زیادی برای خلاص شدن فوری از شر سرفه وجود دارد.در صورتی که بیمار مبتلا به سرفه حاد  و خشک بوده و به پزشک مراجعه نکرده باشد، ممکن است تلاش کند تا از داروهای سرماخوردگی برای کاهش سرفه استفاده کند.اگر بیمار، مشکوک به سرماخوردگی یا آنفولانزا باشد، ممکن است سرفه، تا زمان رفع خودبخودی عفونت، برطرف شود. سرفه حاد و خشکی که از طریق  آلرژی ایجاد می شود اغلب با داروهای آلرژیک رفع می شود زیرا  سرفه به علت تحریک کننده های محیطی ایجاد شده و با از بین رفتن عامل تحریک کننده ، رفع می شود.برای درمان سرفه مزمن با علت شناخته شده، بهتر است که با پزشک یا متخصص مشورت شود. درمان سرفه به شدت و علت اصلی آن بستگی دارد. به طورکلی، در درمان و کاهش سرفه، علاوه بر درمان ،علت اصلی هم بررسی می شود.در برخی موارد سرفه شدید  را می توان با داروهای ضد سرفه  درمان کرد. سرفه شدید و یا سرفه هایی که هنگام خواب تشدید می شوند، ممکن است نیاز به درمان هایی داشته باشند که حاوی داروهای مخدر هستند. در صورت تجویز این داروها ،بهتر است از مصرف الکل و رانندگی پرهیز کنید.در صورتی که بیمار مشکوک به عفونت باکتریایی باشد، پزشک اغلب آنتی بیوتیک تجویز می کند. افرادی که مشکوک به عفونت ویروسی هستند، از آنتی بیوتیک سودی نخواهند برد ونیاز به درمان قوی تر و موثر تری دارند.افراد سالمند، افراد مبتلا به عفونت های باکتریایی و ویروسی قوی و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند ، تا مشکل اصلی توسط پزشک بررسی شود.

درمان فوری سرفه شدید

زردچوبه یک داروی قدیمی برای سرفه است که از نظر بسیاری از آدم‌ها تاثیر مثبتی روی درمان سرفه دارد. نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه را با یک لیوان شیر گرم مخلوط کنید. شما همچنین می‌توانید پودر زردچوبه و یک قاشق چایخوری عسل را برای سرفه‌ی خشک امتحان کنید. برای تهیه‌ی چای زردچوبه، یک قاشق غذا خوری پودر زردچوبه را به ۴ فنجان آب جوش اضافه کنید. اجازه بدهید دم بکشد و بعد آن را صاف کنید. چای را با کمی لیمو و عسل ترکیب کنید تا خواص تسکین‌دهنده‌ی بیش‌تری داشته باشد.

درمان فوری سرفه شدید با دمنوش گیاه ختمی

گیاه ختمی باعث کاهش التهاب می‌شود و به عنوان یک مسکن درد عمل می‌کند. این گیاه دارویی همچنین از غشای مخاطی و بافت گلو در برابر آسیب‌های احتمالی محافظت می‌کند.– یک لیوان آب را بجوشانید و سپس ۲ تا ۳ گرم برگ خرد شده‌ی ختمی را داخل آب بریزید و خوب هم بزنید.  اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. ترکیب را صاف کنید و دمنوش حاصل را بنوشید.هر روز ۳ فنجان چای ختمی میل کنید.

درمان سرفه شدید با عسل

عسل یک داروی موثر برای سرکوب سرفه و تسکین خارش گلو درد است. مطالعات متعددی نشان داده‌اند که عسل دست کم به اندازه‌ی داروهای بدون نسخه در کاهش سرفه موثر است و گاهی اوقات حتی در مقایسه با این داروها موثرتر هم است. عسل به پوشش دادن و نرم کردن غشاء مخاطی کمک می‌کند. اگر سرفه سبب شده که خوابیدن برای‌تان سخت باشد، مصرف عسل درست قبل از خواب می‌تواند بسیار مفید باشد.این درمان برای بزرگسالان و کودکان مناسب است، اما به کودکان زیر سن ۱ سال عسل ندهید، زیرا می‌تواند خطر بوتولیسم نوزادان را افزایش دهد.– شما می‌توانید عسل را مستقیما مصرف کنید. زمانی که سرفه‌تان همچنان ادامه دارد، هر چند ساعت ۱ قاشق غذا خوری عسل بخورید. روش دیگر این است که ۱ قاشق غذاخوری یا بیش‌تر عسل را به یک لیوان چای داغ همراه با لیمو اضافه کنید.– برخی از مطالعات نشان می‌دهند که عسل به عنوان یک سرکوب‌کننده‌ی سرفه به اندازه‌ی دکسترومتورفان موثر است، ماده‌ای که معمولا در بسیاری از داروهای بدون نسخه‌ی سرفه استفاده می‌شود.

درمان کردن سرفه با سیرخام

خوردن حبه سیر خام، ساده ترین راه خلاص شدن از سرفه است، که به خاطر سوزش گلو یا عفونت های تنفسی است. تاریخچه زیادی دارد که برای درمان بیماری های تنفسی از ذات الریه تا سیاه سرفه مورد استفاده قرار می گیرد. مواد شیمیایی زیست فعال فعالیت ضدباکتریایی وسیعی در برابر باکتری های بیماری زا دارند. ترکیبات گوگرد مانند الایسین و آلین و مشتقات آن ها مسئول این اثر هستند.
نگه داشتن یک تکه سیر در دهان و خرد کردن آن می تواند به کنترل درگیری های سرفه کمک کند. اضافه کردن سیر له شده به غذا ممکن است به جلوگیری از عفونت های ثانویه کمک کند که معمولا از آلرژی های سرماخوردگی و تنفسی پیروی می کنند.
سوپ داغ و سوپ برای گلو آرامش بخشند به خصوص در تسکین سرفه همراه با سرماخوردگی و انفلانزا مفید هستند. سوپ مرغ محبوب ترین سوپ است ، اما مطالعات نشان می دهند سوپ ادویه هایی مانند پیاز، سیر، زنجبیل، و فلفل سیاه دارد که این کار را انجام می دهند، بنابراین هر سوپی حاوی این مواد باید کارساز باشد .وقتی سوپ داغ را مزه می کنید بخار حاوی عوامل فعال در این گیاهان وارد مجاری تنفسی می شود و مخاط را تمیز می کند ، در حالی که مایع گرم گلو را تسکین می دهد. نوشیدن مقدار زیادی سوپ نیز به افزایش سطح رطوبت کمک می کند.

کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

کپسول دفع سنگ کیسه صفرا ,قرص دفع سنگ کیسه صفرا,قرص برای دفع سنگ کیسه صفرا,قرص شیمیایی دفع سنگ کیسه صفرا,دارو برای دفع سنگ کیسه صفرا

کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

توضیحاتی در مورد کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

دکتر علی طارمی ها افزود: کیسه صفرا با استفاده از مکانیسم جذب، ترشح و فعالیت حرکتی خود، اعمال ذخیره، تغلیظ و دفع صفرا را انجام می دهد و نیم ساعت پس از خوردن غذای چرب، کیسه صفرا تخلیه می شود. وی اضافه کرد: درد شکم در قسمت بالا و راست شکم (زیر لبه دنده های راست) از جمله علایم بروز مشکلات کیسه صفرا است که معمولا بعد از صرف غذای به نسبت سنگین یا چرب ایجاد شده و به سمت کتف تیر می کشد و همچنین گاه با تهوع، استفراغ، زردی و تب نیز همراه است. طارمی ها با اشاره به عواملی که باعث بروز این مشکلات در کیسه صفرا می شوند ادامه داد: سنگ صفرا به علت اختلال در فعالیت حرکتی کیسه صفرا و تغییر در ترکیبات آن ایجاد می شود و باعث انسداد در راه خروجی کیسه صفرا خواهد شد. وی افزود: به همین دلیل، فشار داخل کیسه صفرا بالا رفته و باعث اختلال در ترشح مخاطی صفرا و بسته شدن رگ ها و نرسیدن خون به جدار آن شده و می تواند باعث سیاه شدن (نکروز) کیسه صفرا و در نهایت باعث سوراخ شدن آن و ترشح صفرا به داخل شکم و ایجاد التهاب در پرده های صفاقی و پریتونیت شود. طارمی ها خاطرنشان کرد: همچنین در صورت حرکت سنگ های کوچک، عبور آنها از مجاری کیسه صفرا و ورود به داخل مجرای صفراوی، می تواند در حین عبور از جلوی دهانه خروجی لوزالمعده و پانکراتیت، باعث آزاد شدن آتریم های پانکراس به داخل خون و اطراف لوزالمعده شود که چون این آتریم ها مخصوص هضم غذا و خورنده هستند، موجب آسیب در اطراف لوزالمعده در شکم شده و همچنین با وارد کردن آسیب به قلب، کلیه و کبد در موارد شدید می تواند منجر به مرگ بیمار شود. وی در پاسخ به این سووال که عمل کیسه صفرا در چه زمانی لازم است، گفت: در مواردی که سنگ های ریز متعدد و یا سنگ های درشت بزرگ تر از دو سانتیمتر باشد، کیسه صفرا برداشته می شود، اما در خیلی از موارد می توان با درمان های دارویی، سنگ کیسه صفرا را درمان کرد. این پزشک متخصص با بیان اینکه عمل جراحی کیسه صفرا را می توان به صورت باز و بسته (لاپاراسکوپیک) انجام داد ادامه داد: در عمل جراحی کیسه صفرا باید کل کیسه صفرا برداشته شود زیرا در غیر این صورت مجددا دچار سنگ کیسه صفرا شده و مجبور به عمل های جراحی متعدد می باشد. وی شیر کم چرب، قهوه، چای، آب میوه، نان برشتوک، پنیر کم چرب، مصرف تخم مرغ سه عدد در هفته و چربی های گیاهی، گوشت گوسفند، گوساله، مرغ و یا ماهی آب پز، کبابی و یا بریان شده، سوپ های صاف شده و ادویه جات در حد اعتدال، همه نوع شیرینی جات، انواع سبزیجات و انواع میوه ها را از جمله مواد غذایی عنوان کرد که بیماران مبتلا به این آن می توانند مصرف کنند. طارمی ها خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا باید از خوردن شیر و غذاهای چرب، تخم مرغ نیمرو و چربی های حیوانی و یا خامه و سس سالاد، گوشت های کنسرو شده با چربی زیاد، میوه سیب کال و میوه های توتی که ممکن است بیماران تحمل نکنند، غذاهای سرخ شده، آجیل، زیتون، شورها، ذرت بوداده و چاشنی ها پرهیز کنند. وی ادامه داد: بعد از عمل جراحی کیسه صفرا و بیرون آوردن کیسه آن بیماران پس از مدت کوتاهی که از غذاهای کم چرب استفاده کردند می توانند رژیم غذایی خود را تغییر داده و هر نوع غذایی را آزادانه مصرف کنند. متخصص جراحی عمومی و سوختگی افزود: ممکن است برخی از افراد به غذاهایی مانند شیر، سوسیس، کالباس و سایر غذاها حساسیت داشته و هضم این غذاها برایشان مشکل باشد که در این صورت بهتر است از خوردن غذاهایی که نمی توانند تحمل کنند، پرهیز شود. در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول دفع سنگ کیسه صفرا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کیسه صفرا چیست

کیسه صفرا اندامی است که در سطح تحتانی کبد قرار دارد.  این عضو از سه قسمت اصلی فوندوس یا قعر کیسه، تنه و اینفاندیبولوم تشکیل شده است.  وظیفه این کیسه نگه‌داری مایع زرد رنگ صفرا (BILE) است. این مایع به هنگام ورود مواد غذایی به معده از کبد ترشح می‌شود و سپس از طریق مجرایی به کیسه صفرا انتقال می‌یابد. صفرا از طریق مجرای صفراوی مشترک به روده باریک ریخته می‌شود. کار این مایع ایجاد امولسیون پایدار روی چربی‌های غذاست که در دوازدهه انجام می‌گیرد. گاهی اوقات انسان به سنگ کیسه صفرا مبتلا می‌شود که در صورت وخامت بیماری تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. هنگام جراحی معمولاً پزشک معالج کیسه صفرا را از بدن خارج می‌کند. در این صورت پس از گذشت مدتی مجرای صفرا گشاد می‌شود و کار کیسه صفرا را انجام می‌دهد.

وظیفه کیسه صفرا

کیسه صفرا، کیسه ای کوچک است که صفرای تولیدشده در کبد در آن نگهداری می شود. این کیسه در زیر کبد قرار گرفته و در پاسخ به غذایی که ما می خوریم، مخصوصا غذاهای پر چرب، مقداری صفرا را از طریق مجاری صفراوی به داخل روده کوچک می ریزد (تصویر بالا) و نقش بسیار مهمی در هضم و جذب چربی های غذایی بر عهده دارد. برخی از مشکلات کیسه صفرا مانند سنگ های صفراوی ریز که مجرای صفراوی را مسدود نمی کنند، معمولا هیچ علامت و ناراحتی را ایجاد نمی کنند به طور معمول، کیسه صفرا اندامی کوچک و بی آزار است که باعث ناراحتی و بیماری خاصی در فرد نمی شود، مگر زمانی که مشکل خاصی آزادسازی صفرا از آن را کاهش دهد و یا مجاری را مسدود کند. عوامل متعددی وجود دارند که می توانند منجر به ایجاد این مشکلات کیسه صفرا شوند.

علل بیماری های کیسه صفرا

از جمله عواملی که باعث بروز این مشکلات در کیسه صفرا می شوند: 1- سنگ صفرا این وضعیت به شرایطی اطلاق می شود که سنگ های کوچک و یا گاهی یک سنگ بزرگ در داخل کیسه صفرا ایجاد شود. در برخی موارد سنگ صفرا منجر به دردی شدید در فرد می شود، اما حدود 90 درصد مبتلایان به سنگ صفراوی هیچ گونه علامتی ندارند. در برخی موارد، سنگ صفراوی برای بیش از 10 سال با فرد می ماند و هیچ علامتی ایجاد نمی کند. 2- کولیک صفراوی کولیک صفراوی به شرایط جدی تری اطلاق می شود که سنگ صفرا در مجرای صفراوی ایجاد یک انسداد می کند. دراین حالت کیسه صفرا برای از میان برداشتن این انسداد شدیدا منقبض می شود و فرد احساس دردی شدید خواهد داشت. این انقباضات شدید و دردهای همراه با کولیک صفراوی معمولا یک تا دو ساعت طول می کشد. اما از آنجایی که حمله ای و برگشت پذیر هستند تا زمانی که فرد به فکر درمان بیفتد، همچنان با فرد می مانند. 3- التهاب کیسه صفرا التهاب کیسه صفرا می تواند در اثر وجود سنگ های صفراوی، مصرف الکل، عفونت ها و حتی تومور هایی که باعث ترشح بیش از حد صفرا می شوند ایجاد شود. اما باز هم شایع ترین علت ایجاد آن سنگ های صفراوی خواهد بود. التهاب کیسه صفرا می تواند دوره ی چند هفته ای داشته باشد. تب در این بیماری شایع نیست. در 20 درصد از موارد ممکن است، کیسه صفرای ملتهب توسط باکتری های عفونی مورد حمله قرار بگیرد و عفونی شود. گاهی نیز پیش می آید که کیسه صفرا پاره شود که در این شرایط فورا توسط عمل جراحی خارج می شود. فراموش نکنید حملات مکرر درد در این بیماری مراجعه به پزشک را ضروری خواهد کرد، مخصوصا زمانی که این دردها با تب نیز همراه باشد.

کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

به طور معمول، کبد شما صفرا تولید می کند که توسط روده کوچک شما برای هضم غذاهای چرب و جذب ویتامین های مهم مورد استفاده قرار می گیرد. کیسه صفرا شما این صفرا را ذخیره می کند. با این حال، گاهی صفرا می تواند حاوی مقدار زیادی کلسترول باشد. هنگامی که این اتفاق می افتد، سنگ کلیه (cholelithiasis) تشکیل می شود. زنان بیشترسنگ صفرا نسبت به مردان تولید می کنند، زیرا استروژن باعث افزایش سطح کلسترول در صفرا می شود. چاقی یکی دیگر از عوامل خطرناک است. ۲۰ درصد از سنگ صفرا را “سنگ های رنگی” تشکیل می دهند که از نمک های کلسیم و بیلی روبین تولید که از تخریب گلبول های قرمز ساخته شده اند. این نوع سنگ صفرا معمولا توسط بیماری کبد، کم خونی یا عفونت مجاری صفراوی بوجود می آیند جراحی لاپاروسکوپی، کولسیستکتومی یا حذف کیسه صفرا، شایع ترین درمان برای سنگ های صفراوی است، اما برخی از گزینه های غیر جراحی نیز وجود دارد.پزشک شما ممکن است دوره ای از ursodiol را برای دفع سنگ صفرا بدون جراحی تجویز کند. این درمان ها اساسا اسید های صفراوی در شکل قرص هستند. به طور خاص، Ursodiol درمان محبوبی است، زیرا یکی از امن ترین داروهای معمول موجود است. درمان سنگ شکنی از طریق دهان به احتمال زیاد در درمان سنگهای کوچک (کمتر از ۱.۵ سانتیمتر قطر) با میزان کلسترول بالا موفق خواهد بود. حدود ۳۰ درصد از بیماران کیسه صفرا نامزد این درمان هستند. اگر شما از سنگهای رنگی رنج می برید، احتمالا دیگر نیازی به ادامه درمان دیگر ندارید. این درمان معمولا برای بیماران چاق کمتر انجام می شود. ۲- درمان موج شوک را دنبال کنید.این درمان اغلب در ترکیب با درمان سنگ شکنی دهانی استفاده می شود، اگر چه عمل جراحی لاپاروسکوپی در حال حاضر به اندازه کافی رایج است ، درمان موج شوک امروز به ندرت انجام می شود. این درمان، همچنین به نام لیتوتریپسی، از امواج صوتی برای شکستن سنگ های صفراوی به قطعات تجزیه شدنی استفاده میکند. این درمان بهترین کار در سنگ صفرا با قطر کمتر از ۲ سانتیمتر است. این درمان تا حدودی نادر است، به طوریکه تنها در چند مکان وجود دارد.سنگ صفرا در اکثر بیماران که درمان های تجزیه را دنبال می کنند باز می گردد. در نتیجه، این درمان ها دیگر رایج نیستند. به طور معمول آنها برای بیمارانی که به لحاظ جسمی قادر به تحمل جراحی نیستند استفاده می شوند.

مشکلات سنگ کیسه صفرا

امروزه مصرف غذا های پرچرب و فست فود ها رشد زیادی پیدا کرده است. عادات غلط غذایی باعث شده است که میزان کلسترول و لیپوپروتئین کم چگال LDL در بدن انسان ها زیاد شود. این عامل باعث به وجود آمدن مشکلات بسیاری در بدن می شود که یکی ازین مشکلات سنگ کیسه صفرا می باشد.

سنگ کیسه صفرا و کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

سنگ کیسه صفرا یا کوله لیتیاز، سنگی از جنس کلسترول است که درون کیسه صفرا تشکیل می شود. تشکیل این سنگ ممکن است سبب بیماری های دردناکی مثل کوله سیستیت شود یا اینکه علامتی نداشته باشد که در این صورت به درمان خاصی نیز نیاز نیست. کوله سیستیت بیماری دردناکی است که بخاطر مسدود شدن یا التهاب کیسه صفرا پدید می آید. کوله سیستیت می تواند مزمن یا حاد باشد. نوع حاد آن ناشی از مسدود شدن مجرای صفراوی به دلیل وجود سنگ کیسه صفرا (کوله لیتیاز) یا تومور های کیسه صفرا می باشد. نوع مزمن آن که کولیک صفراوی نامیده می شود گاها با حالت تهوع و استفراغ همراه است و گاهی اوقات بدنبال مصرف غذای چرب، درد در کیسه صفرا پدید می آید.

علائم سنگ کیسه صفرا و کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

بسیاری از افراد هیچ گاه متوجه وجود سنگ کیسه صفرا خود نمی شوند و علائمی هم ندارند مگر اینکه وجود سنگ با آزمایشات دیگر به طور اتفاقی اثبات شود. معمولا علائم وجود سنگ در کیسه صفری زمانی نمود می یابد که سنگ باعث انسداد یکی از مجاری صفراوی شود. این انسداد در اغلب اوقات درد شکمی را به دنبال خواهد داشت. این درد ممکن است بین چند دقیقه تا حدود پنج ساعت به طول بینجامد. این علامت بیانگر کولیک صفراوی می باشد. درد های شکمی در این بیماری معمولا در مرکز شکم، بین استخوان قفسه سینه و ناف یا در پایین دنده ها در طرف راست ایجاد می شود. درد های مربوط به کولیک صفراوی بصورت گهگاه بروز می کنند و احتمال وقوع درد در هر ساعتی از شبانه روز ممکن است.

علل تشکیل سنگ کیسه صفرا چیست

مصرف کلسترول و رژیم ناسالم غذایی : صفرا به طور طبیعی مواد شیمیایی کافی برای حل کردن کلسترول دفع شده از کبد را دربردارد. اما اگر میزان کلسترول دفع شده از کبد بیش از مقدار قابل حل شدن توسط صفرا باشد، کلسترول مازاد به شکل کریستال و در نهایت سنگ درمی‌آید. تولید بیلی روبین زیاد توسط کبد : بعضی بیماری ها مثل سیروز کبدی، عفونت های مجاری صفراوی و برخی اختلالات خونی باعث می شوند کبد بیش از اندازه بیلی روبین تولید کند که بیلی روبین اضافه بصورت سنگ کیسه صفرا رسوب می کند.

درمان و دفع سنگ کیسه صفرا

در صورتی که بیمار علامت خاصی نداشته باشد اما وجود سنگ کیسه صفرا تشخیص داده شود، درمان بیشتر بر تغییر سبک زندگی و کاهش میزان کلسترول مصرفی و راهکار نظارت پویا متمرکز می باشد. راهکار تمرکز پویا بدین معناست که بیمار در این روش هیچ درمان فوری دریافت نمی کند اما به محض رویارویی با علائم به پزشک مراجعه خواهد کرد. در صورتی که درد کیسه صفرا شدید باشد و علائم آن مکررا بروز یابند، ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی باشد. در طی این عمل جراحی، کیسه صفرا برداشته می شود و از آنجایی که کیسه صفرا اندام حیاتی نیست، بیماران پس از عمل متوجه تغییر چندانی نمی شوند. لازم به ذکر است که پس از عمل جراحی بیمار می بایست رژیم غذایی اصلاح شده و دارای چربی کم مصرف کند.

دارو و کپسول دفع سنگ کیسه صفرا

در صورت اینکه سنگ کیسه صفرا کوچک باشد و حاوی کلسیم نباشد داروی اسید اورسودوکسی کولیک تجویز خواهد شد. این قرص که برای مدت بیش از دو سال استفاده می شود سنگ های کوچک کیسه صفرا را حل می کند و عوارض جانبی آن نادر اند.

پیشگیری از سنگ کیسه صفرا

برای پیشگیری از سنگ کیسه صفرا سعی کنید وعده های غذایی را حذف نکنید. حذف وعده های غذایی و روزه گرفتن خطر بروز سنگ کیسه صفرا را زیاد می کند. همچنین اگر اضافه وزن دارید لازم است تا وزن خود را کاهش دهید. برای اینکار باید بسیار آهسته پیش بروید زیرا کاهش وزن سریع خطر بروز سنگ کیسه صفرا را زیاد می کند. میزان مناسب کاهش وزن، حدود هفته ای نیم تا یک کیلوگرم است.

سنگ کیسه صفرا و کاهش چربی خون

صفرا در کبد شکل می‌گیرند و در کیسه‌ی صفرا ذخیره و در روده‌ی بزرگ برای هضم چربی‌ها استفاده می‌شود. اگر در صفرای شما کلسترول زیادی وجود داشته باشد احتمال تشکیل سنگ صفرا بالا می‌رود. زمانی که غذاهای چرب مصرف می‌کنیم صفرا منقبض می‌شود تا صفرا را از طریق کانالی که به روده‌ی بزرگ ختم می‌شود تخلیه کند. در آنجا صفرا به هضم چربی‌های رسیده از غذای مصرف شده کمک می‌کند. با این حال میزان بالای کلسترول موجود در صفرا باعث می‌شود که سفت شده و سنگ‌هایی تشکیل شود که اندازه‌ی آن‌ها از یک دانه شکر تا آلو متغیر است. بعضی از این سنگ‌ها در کیسه‌ی صفرا جا خوش می‌کنند و هیچ مشکلی به بار نمی آورند. اما اگر وارد مجرای صفراوی شوند باعث بروز التهاب، دردهای شدید و انسداد مجرا خواهند شد که گاهی نیاز به عمل جراحی پیدا می‌کند. از آنجایی که ارتباط بین سنگ‌ها و کلسترول روشن است باید بیشتر به سمت مصرف مواد غذایی کاهنده ی میزان کلسترول خون رفت. علاوه بر این توصیه می‌شود که در طول روز چند وعده ی غذای سبک میل کنید چون به این ترتیب از تشکیل سنگ‌های بیشتر پیشگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید : کپسول دوکسپین ♥ کپسول دیکلوفناک ♥ کپسول دولوکستین ♥ کپسول دیافیتکپسول دانازول

سرکه انگور

سرکه انگور

سرکه انگور ,سرکه انگور برای مو,سرکه انگور برای لاغری,سرکه انگور برای پوست,سرکه انگور قرمز,سرکه انگور برای جوش صورت,سرکه انگور و دیابت,سرکه انگور برای موخوره

سرکه انگور , سرکه انگور برای مو , سرکه انگور برای لاغری , سرکه انگور برای پوست

توضیحاتی در مورد سرکه انگور

سرکه انگور یا آبغوره از فرآورده‌های مفید انگور است. کمک به درمان اختلالات دستگاه گوارش، کاهش چربی، قند و فشار خون از خواص سرکه انگور میباشد. در این مطلب از سایت جسارت در مورد سرکه انگور صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

سرکه انگور چیست

انگور یکی از میوه های محبوب و شناخته شده است که فراورده های زیادی از این میوه مفید و پرخاصیت استخراج می شود. کشمش، مویز، شیره انگور، آب انگور و سرکه ی انگور یا آبغوره از انواع فراورده های خوشمزه این میوه هستند. سرکه انگور نیز یکی از پرطرفدارترین و پرخاصیت ترین فراورده‌های این میوه است که که به روش خانگی و صنعتی تهیه میشود

همه چیز درباره سرکه انگور

انگور یکی از خوشمزه‌ترین، مفیدترین و پرکاربردترین میوه‌هاست که تنوع بسیار زیادی نیز دارد. به طور کلی میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود که هر یک از این دو نوع در رنگ‌های قرمز، سیاه، زرد و سبز یافت می‌شوند. میوه انگور اکثرا در مناطقی که دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد رشد بهتری دارد. ایران یکی از صادرکنندگان اصلی انگور به سرتاسر جهان است. برخی از انواع انگور که در ایران کشت می‌شوند عبارتند از: “کندری، شاهرودی، یاقوتی قرمز، یاقوتی سفید، فخری، عسگری، مهدی خانی، بی دانه، بی دانه قرمز، مهره، شانی، ریش بابا، کشمشی یا سلطانی، روچه قرمز، روچه سفید، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی، شست عروس چیرکینک بستک، صاحبی، نباتی، شاهانی، یزدانی، مراغه‌ای، خلیلی، گوهر، لعل حسینی، دم خروسی، رازقی شیرازی، الوان، شصت عروسان، نارا، مادر و بچه، مسکه، گزنه‌ای، ملائی، مثقالی، ورچه‌ای، ابی، الفی سیاه، لوغن، شاماما، خیراندیش.” یکی از کاربردهای اصلی انگور، تهیه سرکه است و همان‌طور که می‌دانید سرکه خود استفاده‌های بسیار زیادی دارد. سرکه به دو نوع سنتی (خانگی) و صنعتی تهیه می‌شود و تهیه آن علی رغم ساده بودن، ریزه‌کاری‌های خاص خود را دارد.

طبع سرکه انگور

طبع سرکه ی انگور سرد و خشک است. استفاده از سرکه انگور در تهیه انواع ترشی ‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌کند. در طب سنتی نیز از خواص سرکه انگور طبیعی برای درمان و معالجه بسیاری از اختلالات و امراض استفاده میشود.

سرکه انگور خانگی

برای تهیه سرکه ی انگور خانگی ابتدا ساقه و چوب انگورها را جدا کنید و آن‌ها را داخل ظرفی ریخته، با وسیله‌ای مثل گوشتکوب برقی، گوشتکوب دستی یا مخلوط کن له کنید. انگورهای له‌شده را همراه با تفاله داخل یک دبه بریزید. دقت کنید که یک سوم از سر دبه خالی بماند که اگر سرکه در فرآیند تولید کف کرد؛ از سر دبه سر نرود. به اندازه یک دهم از مقدار انگور، سرکه حاضری و نمک داخل دبه بریزید. مثلا برای دو کیلو انگور، نصف استکان سرکه و یک قاشق مرباخوری نمک داخل دبه ریخته و هم بزنید. برای اطمینان از تهیه یک سرکه خوب و عالی می‌توانید نصف استکان آب و یک قاشق مرباخوری خمیر مایه را نیز با هم مخلوط کنید و به انگورهای له‌شده اضافه کرده و هم بزنید. حالا درب دبه را طوری روی آن قرار دهید که لای آن باز بماند و هوا درون دبه جریان داشته باشد. دبه را در جای گرم مثل گوشه آشپزخانه قرار دهید. حدود یک هفته بعد، سرو کله پشه سرکه پیدا می‌شود. این حشرات ریز فرآیند تبدیل انگور به سرکه را سریع‌تر می‌کنند و وقتی آن‌ها را دیدید مطمئن باشید که کارتان به درستی پیش رفته. یک‌بار سرکه را هم بزنید و تا حدود سه هفته بعد دیگر به آن دست نزنید. در این فاصله مواد تفاله تقریبا ته نشین می‌شوند و روی مواد زلال و صاف می‌شود. می‌توانید در این مرحله سرکه را بچشید؛ اگر کاملا ترش شده بود می‌توانید تفاله‌ها را جدا کنید و سرکه رو صاف کرده و داخل شیشه نگهداری کنید.

خواص درمانی سرکه انگور

مهمترین خواص درمانی این سرکه به طور خلاصه به شرح زیر میباشد: یکی از خواص سرکه ی انگور وجود خاصیت ضد چربی موجود در غوره است. این خاصیت غوره باعث شده تا مصرف سرکه انگور به بیماران مبتلا به چربی خون و بیماری های قلبی عروقی توصیه شود. استفاده از سرکه انگور همراه با غذا و به ویژه مصرف آن صبح ناشتا به لاغری و کاهش وزن کمک کرده و برای از بین بردن و آب کردن چربی های دور شکم مفید است. از سرکه ی انگور در طب سنتی برای درمان سردردهای مزمن و صفراوی استفاده میشود. به این منظور میتوانید مقداری از سرکه را بو کرده یا با آن بخور دهید. همچنین تر کردن دستمال در سرکه گرم و گذاشتن روی پیشانی نیز به تسکین سردرد کمک میکند. درمان بیماری های پوست که منشا آن قارچ است، نیز یکی دیگر از خواص سرکه ی انگور است. همچنین یکی از راههای رفع بوی بد پا نیز شستشوی پاها با سرکه میباشد. استفاده از سرکه انگور همراه با عسل راهکار مناسبی برای رفع و برطرف نمودن تیرگی دور چشم ها میباشد. غوره که از آن در تهیه سرکه استفاده میشود دارای مقادیر زیادی گلیکولیک اسید (معروف به اسید میوه) است و از آن در درمان عفونتهای ویروسی مجرای تنفسی و نیز جهت پوست برداری (مصرف موضعی) استفاده میشود. مصرف سرکه قبل از خواب باعث کاهش میزان قند و در نتیجه کاهش بیماری دیابت میشود. استفاده از سرکه انگور برای افرادی که کم اشتها هستند، مفید بوده و باعث تقویت اشتها میگردد. مصرف موضعی سرکه انگور برای کمک به درمان انواع سوختگی، زخمهای عفونی و زخم سفلیسمفید میباشد. از خواص سرکه انگور کمک به درمان اختلالات و ناراحتی های دستگاه گوارش نظیر یبوست،نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتبمزاج است. به طور کلی سرکه انگور باعث از بین بردن باکتری های مضر دستگاه گوارش شده و خوردن ناشتای آن نیز باعث دفع کرم از روده میگردد. سرکه ی انگور طبیعی کنترل کننده فشار خون است.

طرز تهیه سرکه انگور

سرکه ی انگور خانگی عالی و باکیفیت شما آماده است. اگر اولین بار است که سرکه تهیه می‌کنید بهتر است نکات زیر را مدنظر داشته باشید: نکاتی درباره تهیه سرکه انگور: برای تهیه سرکه انگور می‌توان انگورها را درسته داخهل دبه انداخت اما بهتر است که میوه‌ها را له کنید. اگر اولین بار است که سرکه تهیه می‌کنید با مقدار کم مثلا با دو کیلو انگور شروع کنید. در تهیه سرکه خانگی مهم‌تر از هر چیز، انتخاب انگور شیرین و سالم هست و اگر انگور ترش یا سبز و نارس باشد، اصلا سرکه خوبی نخواهید داشت. رنگ انگور برای تهیه سرکه خانگی فرقی ندارد. فراموش نکنید که برای انجام فعل انفعالات تبدیل به سرکه، احتیاج به هوا هست پس در ظرف را کیپ نکنید. داشتن جایی نسبتا گرم یعنی دمایی بین شانزده تا سی درجه برای تبدیل سرکه کاملا ضروری است. دمای سردتر یا گرمتر باعث خراب شدن سرکه می‌شود. بعضی افراد یک تکه نان داخل دبه سرکه می‌اندازند که حکم همان خمیر مایه را دارد اما از آنجا که در بسیاری از نانواهایی‌ها به جای خمیر مایه، از جوش شیرین استفاده می‌شود، ممکن است سرکه خراب شود. امیدواریم از این توضیحات استفاده لازم را برده و در منزل یک سرکه خانگی خوب و باکیفیت تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ترکیبات سرکه انگور

مواد موثر و ترکیبات موجود در سرکه ی انگور شامل آهک یا کربنات کلسیم، اسید استیک، اسید مالیک، تارتارات اسید بطاس، انواع عناصر غذایی و ویتامین های مورد نیاز بدن است. همچنین سرکه انگور، غنی از پلی فنول ها (polyphenols) است. پنی فنول نوعی انتی اکسیدان قوی بوده که از بدن در برابر در برابر آسیب های ناشی از مولکول های رادیکال های آزاد محافظت کنند.

انواع سرکه انگور قرمز

دو نوع مختلف از سرکه ی انگور قرمز در دسترس است؛ سرکه تولید شده به شیوه‌ی سنتی و سرکه ساخته شده به شیوه‌ی صنعتی. سرکه سنتی را به سختی می‌توان تهیه کرد، زیرا در فرایند ساخت آن، به جای کمیت بر کیفیت تمرکز می‌شود. برای تولید یک بطری سرکه انگور قرمز با کیفیت، دست‌کم ۵ سال وقت نیاز است تا بتوان محصول آماده را به بطری منتقل و سپس توزیع کرد. در حالی‌که تولید سرکه انگور قرمز صنعتی (تجاری) فقط حدود دو تا سه روز زمان نیاز دارد؛ زیرا از آن‌جا که در تولید تجاری به جای کیفیت بر کمیت تمرکز می‌شود، برای تسریع در زمان تولید از ترکیبات مصنوعی بسیاری استفاده می‌شود.

مضرات سرکه انگور

در تهیه سرکه ی انگور به روش صنعتی، برای افزایش ماندگاری به آن نوعی ماده نگهدارنده سدیم دار اضافه میکنند. در نتیجه این محصول در گروه مواد غذایی با سدیم مخفی است و می تواند برای افراد مستعد افزایش فشار خون که از آن قصد استفاده دارویی دارند، خطرناک باشد. مصرف سرکه انگور برای افراد پیر، افراد دارای مزاج سرد و خشک (سوداوی‌ها) و مبتلا به سرفه، درد مفاصل و ضعف دستگاه گوارش مضر است. زیاده روی در مصرف سرکه انگور، باعث ضعف بینایی، زردی رنگ چهره و بیماری‌های اعصاب می‌شود. همچنین افراط در مصرف آن بدن را لاغر و نیروی جنسی را ضعیف میکند.

سرکه انگور قرمز

سرکه ی انگور قرمز به خاطر طعم و مزه‌ی منحصر به فردش، به طور گسترده در بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی به کار می‌رود. این سرکه خاصیت اسیدی و طعم منحصر به فردی به غذاها می‌بخشد. هم‌چنین، از آن‌جا که سرکه ی انگور قرمز حاوی کالری بسیار اندکی است، از این ماده‌ی غذایی به عنوان بخشی از برنامه‌ی کاهش وزن نیز استفاده می‌شود؛ بنابراین، کمک به کاهش وزن یکی از خواص سرکه انگور قرمز برای سلامتی است.

خواص و فواید سرکه انگور

وقتی خون به صورت طبیعی در سراسر بدن جریان پیدا نکند، ممکن است وضعیت‌هایی نظیر سکته‌ی مغزی نیز پیش بیایند؛ زیرا در این شرایط، انتشار اکسیژن به مغز با اختلال مواجه می‌شود. سرکه ی انگور قرمز می‌تواند به حذف برخی از عواملی کمک کند که باعث کند شدن جریان خون می‌شوند؛ به این ترتیب، سرکه ی انگور قرمز می‌تواند از بروز سکته‌ی مغزی پیشگیری کند.کلسترول خوب یا همان اچ‌دی‌ال برای حفظ سلامتی بدن انسان بسیار ضروری است. اچ‌دی‌ال باعث ایجاد تعادل در میزان کلسترول بد یا ال‌دی‌ال می‌شود؛ کلسترول بد می‌تواند به ایجاد لخته‌های خونی ناخواسته و خطرناک در سرخرگ‌ها و عروق خونی یا اختلال در دستگاه گوارش منجر شود.سرکه ی انگور قرمز، به عنوان یکی از اجزاء مورد استفاده در تهیه‌ی بسیاری از غذاها، حاوی کالری بسیاری اندکی است؛ از این رو، این سرکه برای آن دسته از آدم‌هایی بسیار مناسب است که در حال پیروی از رژیم غذایی خاصی هستند که بر اساس آن، باید از مصرف خوراکی‌های پر کالری خودداری کنند.از آن‌جا که سرکه ی انگور قرمز حاوی کالری بسیار اندکی است، مصرف آن برای افرادی که دارای برنامه‌ی کاهش وزن هستند، بسیار مناسب است. غذاهای که با سرکه ی انگور قرمز تهیه می‌شوند، باعث اضافه وزن نمی‌شوند.

سرکه انگور و دیابت نوع ۲

دیابت نوع ۲ بیش‌تر در میان آدم‌هایی شایع است که دچار مشکل اضافه وزن هستند. چربی موجود در بدن باعث می‌شود انسولین نتواند به طور مناسب سطح قند خون را مدیریت کند. سرکه ی انگور قرمز می‌تواند به کاهش وزن و هم‌زمان، به بهبود واکنش به انسولین کمک کند.

بیشتر بخوانید : کپسول سرکه سیب ♥ فواید سرکه سیب برای پوست ♥ مگس سرکه ♥ خواص سرکه بالزامیک چیست خواص سرکه در شامپو