خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی در سایت جسارت
خواص انگور سیاه برای زنان باردار,انگور سیاه در بارداری,خواص انگور سیاه در بارداری,خوردن انگور سیاه در بارداری,مصرف انگور سیاه در بارداری,خاصیت انگور سیاه در بارداری,فواید انگور سیاه در بارداری,انگور سیاه و بارداری,فواید انگور سیاه در دوران بارداری,خواص انگور قرمز در بارداری,خاصیت انگور قرمز در بارداری,خواص انگور قرمز در دوران بارداری,خوردن انگور قرمز در بارداری,مصرف انگور قرمز در بارداری,خوردن انگور قرمز در دوران بارداری
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
در این مطلب از سایت جسارت به خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تپش قلب مصرف روزی یک لیوان آب انگور می تواند حالت های تپش قلب را تسکین دهد. قبل از خواب یک لیوان آب حاوی یک قاشق غذاخوری عسل و نصف لیوان آب لیمو بخورید. مصرف میوه و سبزی تازه را بالا ببرید. فعالیت های جسمی مانند شنا، دوچرخه سواری و… را به برنامه روزانه خود اضافه کنید تا قلب سالمی داشته باشید. از مصرف نوشیدنی های کافئین دار بپرهیزید.
خواص انگور سیاه برای زنان باردار
هرچند خوردن میوه در هر شرایطی به خصوص دوران بارداری بسیار مفید میباشد، اما خوردن انبه، آناناس و انگور با وجود سرشار بودن از ویتامین و مواد مغذی در این دوران بارداری توصیه نمیگردد. انگور طبع بسیار گرمی دارد و باید از مصرف آن در سه ماه آخر دوران بارداری صرف نظر کرد. نکته ی جالب در مورد انبه اینست که ضرر خوردن انبه ی سبز و کال نسبت به انبه ی رسیده بیشتر میباشد. خوردن آب آناناس نیز باعث بروز اسهال در این دوران میگردد.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
عصاره هسته
انگور با داشتن محتوای بالای پروسیانیدین ها دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده
که رادیکال های آزاد را می بلعد. سایر بخش های انگور نیز دارای آنتی
اکسیدان هستند اما غلظت این ترکیبات در پوسته و هسته بالاتر است. براساس
بررسی های اولیه انگور و ترکیبات فعال و آنتی اکسیدانی آن به ویژه
رزوراترول از طریق مهار استرس اکسیداتیو و التهاب یا تغییر بیان ژن های درگیر در بیماری های مغز و اعصاب از جمله آلزایمر و پارکینسون می توانند در محافظت مغز موثر باشند.
انگور سیاه در بارداری
انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند. به گفته پژوهشگران “غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است.” این پژوهشگران دریافته اند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان می یابد علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می شود. انگور قرمز منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به “کوئرنستین” است. پوست انگور دارای ماده سفید “رزوراتول” است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
انگور باعث افزایش سطوح اکسید نیتریک در خون شده و بنابراین تشکیل لخته و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. علاوه براین آنتی اکسیدان های موجود در انگور سبب کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL، به عنوان عامل خطر اصلی تنگی عروق و بیماری های قلبی عروقی می شوند. فلاوونوئیدهای موجود در انگور و رزوراترول علاوه بر ایجاد رنگ آنتی اکسیدان های قدرتمندی محسوب می شوند. این ترکیبات با مهار اثرات مخرب رادیکال های آزاد بر اکسیداسیون LDL و کاهش استرس اکسیداتیو و تجمع پلاکتی از شریان ها محافظت می کنند. علاوه براین انگور با کاهش التهاب و فشارخون می تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.
خواص انگور سیاه در بارداری
مصرف کشمش و مویز به مادران شیرده، سالخوردگان، کودکان در حال رشد و بچههای مدرسهای به عنوان یک میان وعده توصیه میشود. فرآوردههای انگور به ویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند که مصرف مقدار زیاد آن میتواند موجب افزایش وزن در افراد شود. در نتیجه مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمیشود. از خرید مویز و کشمش به صورت فلهای و روباز اجتناب کنید و حتما محصولاتی را که دارای بستهبندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز وزارت بهداشت هستند را بخرید.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
اخیراً
بررسی ها نشان داده که عصاره های تهیه شده از پوست انگور می تواند در کنترل
قند خون و نفروپاتی دیابتی موثر باشد. علاوه براین کشمش به عنوان یکی از
فرآورده های حاصل از انگور می تواند جایگزین خوبی برای قند و شکر در
بیماران دیابتی باشد اما بااین حال بهتر است در مصرف آن تعادل رعایت شود.
بسیاری از اجزای انگور از جمله گالیک اسید، هیدروکسی سینامیک اسید، فلاونول
ها، رزوراترول و تانن دارای فعالیت ضد میکروبی و ضدویروسی هستند و می
توانند بدن را از عفونت ها از جمله عفونت های باکتریایی روده ای محافظت
کنند.
خوردن انگور سیاه در بارداری
در طب سنتی شیره ی انگور را دبس یا دوشاب نیز می نامند.این خوراکی دارای طبیعتی گرم و تراست به همین دلیل برای عموم مردم قابل استفاده میباشد.شیره انگور دارای خواص بسیاری است و ماده ای مغذی و مفید است. شیره انگور مانند خود انگور سر شار از ویتامین آ،ب و ث است و با مصرف آن ویتامین مورد نیاز بدن خود را تامین خواهید کرد.در فصل های سرد سال بهتر است از این ماده به علت خاصیت درمانی و تسکین دهندگی که دارد استفاده کنید.در ضمن این ماده خون ساز و انرژی زا نیز میباشد. این خوراکی بسیار مقوی است و سبب رفع ضعف عمومی بدن و ضعف احشا میشود بنابر این مصرف آن به کسانی که بعد از مدت زیادی بیماری یا بعد از انجام عمل جراحی ضعیف شده اند توصیه میشود.به این منظور آن را باشیر گاو و مقداری پودر بادام ترکیب کنید و در هر روز 2 تا 3 لیوان از آن را به بیماری که میخواهد قوایش را به دست آورد دهید. از شیره انگور برای دفع یرقان یا زردی نیز استفاده میشود برای این منظور هم باید شیره انگور را با مقداری سرکه ترکیب کرده و به بیمار بدهید.
خوردن و خواص انگور سیاه برای زنان باردار و دوران شیردهی
مصرف انگور می تواند به سلامت بافت کولون و جلوگیری از مسیرهای سرطان زایی دراین ناحیه کمک کند. علاوه براین اثرات مثبت خوردن انگور یا مصرف مکمل ترکیبات فعال آن از جمله رزوراترول در پیشگیری از انواع مختلف سرطان ها از جمله سرطان پستان، پروستات، معده و پوست نشان داده شده است. از طرف دیگر آب انگور نه تنها در پیشگیری بلکه در سرکوب رشد سلول های سرطانی نیز موثر است اما با وجود فواید مصرف انگور و فرآورده های آن به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه هنوز توصیه ای برای مصرف مکمل پیشگیرانه به صورت روزمره وجود ندارد.
مصرف انگور سیاه در بارداری
یکی از اقدامات درمانی به منظور رفع خونریزی در اوایل بارداری، مصرف شیره انگور می باشد. در واقع مواد مغذی موجود در این شیره، تاثیرات مثبتی بر دستگاه تناسلی زنان و به خصوص عملکرد تخمدان ها دارد. انگور حاوی مقدار زیادی آب، قند(گلوکز و فروکتوز)، آنتی اکسیدان ها، منیزیم، کلسیم، آهن، ویتامین های B1، B2، B6، B12، A، C و K و اسیدفولیک می باشد. خوردن انگور در دوران بارداری داری خواص قابل توجهی می باشد: افزایش قدرت سیستم ایمنی زن باردار و جلوگیری از عفونت ها، جلوگیری از فشار خون بالا در دوران بارداری، بهبود سیستم گوارش، بهبود عملکرد کلیه و کبد، درمان یبوست و بالاخره جلوگیری از بیماری های عصبی در زن باردار. البته توجه داشته باشید که اولاً از مصرف انگوری که آغشته به کودهای شیمیایی است خودداری شود، ثانیاً خوردن انگور با برخی خوراکی ها(نظیر شیر، خیار و ماهی) باعث احساس ناخوشایند در معده می شود و ثالثاً برخی زنان باردار نسبت به انگور آلرژی دارند و نباید از انگور یا آب انگور استفاده کنند. مادران شیرده در فصل تابستان از مصرف میوههایی نظیر انگور غافل نشوند و حتی میتوانند روز خود را با مصرف یک عدد میوه آغاز کنند.